Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr
Στο κείμενο αναλαμβάνεται η ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις σε σπίτια ελεγκτών της ΣΤΑΣΥ, το περασμένο Σάββατο, όπου έγραψαν στον τοίχο υπαλλήλου της εταιρίας «Ρουφιάνα ελέγκτρια μένει εδώ. Έξω από τη γειτονιά»
Αναλαμβάνουν επίσης την ευθύνη για «τα σαμποτάζ και επιθέσεις σε ακυρωτικά μηχανήματα και εκδοτήρια εισητηρίων σε σταθμούς μέσων μεταφοράς έχουν λάβει χώρα μέσα στο μητροπολικό ιστό από πρωτοβουλίες συντρόφων-ισσών».
«Αφού λοιπόν δεν μας κάνουν τη χάρη να βγούν για έλεγχο το τελευταίο διάστημα επειδή λέει φοβούνται και θέλουν για να βγουν παγανιά συνοδεία αστυνομικών, σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το “λειτούργημά” τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπεση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο.»
Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr