Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr
Το 8χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία»με τραύμα από σφαίρα στο δεξί του πόδι το μεσημέρι του Σαββάτου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σφαίρα προέρχεται από πυροβόλο όπλο.
Το κορίτσι συνόδευσαν στο νοσοκομείο η μητέρα του με τη θεία του, αλλά η πρώτη κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της, αφού πρώτα έπεσε σε αντιφάσεις απαντώντας σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη.
Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητείται από την Αστυνομία, όπως και ο πατέρας του άτυχου παιδιού, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή και φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.
Η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν φαίνεται να ανησυχεί τους γιατρούς, ενώ η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.
Διαβάστε επίσης:
Στο νοσοκομείο Αγία Σοφία οκτάχρονη με τραύμα από σφαίρα στο πόδι
Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr