Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr
Στόχος μας είναι να μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω και να προχωρήσουμε στην οριστική άρση των μέτρων όπου έχουμε σχεδιάσει» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Η νέα καθημερινότητα στα σχολεία έχει ως εξής:
Ετσι θα κάθονται στα θρανία οι μαθητές, πως και τι ώρες θα βγαίνουν διάλειμμα (pics)
Μετακίνηση μόνο για 3 λόγους: τροφοδοσία, λόγους υγείας και επαγγελματική απασχόληση. Στην ηπειρωτική χώρα μετακινήσεις από 18 Μαΐου. Αποφάσεις για νησιά το προσεχές διάστημα.
«Εάν όλα πάνε καλά οι μετακινήσεις από νομό σε νομό θα επιτραπούν στις 18 Μαΐου. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να πιστέψουμε ότι είμαστε ανίκητοι» κατέληξε.
Η προσπάθεια σαφώς συνεχίζεται, ο ιός είναι ακόμα εδώ και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Γι' αυτό και η άρση μέτρων γίνεται σταδιακά, σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Στόχος να μην χρειαστεί να κάνουμε βήματα προς τα πίσω, σκοπός να μη θέσουμε σε κίνδυνο όσα έχουμε πετύχει, τόνισε. Αυτό που κάνουν όσοι συγκεντρώνονται σε πλατείες είναι να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τις δικές τους, των φίλων τους και των συγγενών τους.
Δεν είναι ζήτημα αστυνομίας ο κορονοϊός, είναι η στάση όλων, είναι ατομική η ευθύνη, επισήμανε. Το ότι δεν ζήσαμε τις εκατόμβες νεκρών δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε το ίδιο. Ο ιός είναι αντίπαλος και δεν παίζει ούτε αντιμετωπίζεται από την αστυνομία. Όσοι επιλέγουν να το αγνοούν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή όλων.
Κάθε ανεύθυνη κίνηση θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα, Τις επόμενες ημέρες, δεν θα είναι ανεκτή αυτή η στάση από την πολιτεία.
Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr