Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr
Το κοριτσάκι που είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του Βλητέ στη Σούδα Χανίωνόχι με τους γονείς τους αλλά με μια γυναίκα που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν θεία του ή γειτονικό πρόσωπο, βρισκόταν μέσα στο φουσκώτο του και γρήγορα παρασύρθηκε στα βαθιά, σύμφωνα με πληροφορίες. Το κοριτσάκι άρχισε να καλεί σε βοήθεια απεγνωσμένα.
Τυχαία ένας άνθρωπος που κινείται συχνά στην περιοχή της κάτω Σούδας, άκουσε το παιδί να φωνάζει, είδε και έναν άνθρωπο να παλεύει να πλησιάσει αλλά να μη μπορεί και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια σκάφη να σπεύσουν να σώσουν το παιδί.
Να σημειωθεί ότι το φουσκώτό είχε... ξεφουσκώσει επικίνδυνα και ο άνδρας που προσπαθούσε να πλησιάσει δεν μπορούσε να προσεγγίσει το παιδί.
Το πρώτο σκάφος που κάλεσε σε βοήθεια καθυστερούσε και έτσι ζήτησε βοήθεια από το σκάφος (λάντα) «Σούδα».
Ο καπετάνιος του, αμέσως πήγε στο σημείο που ήταν το παιδί σώζοντάς το. Ακολούθως ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα όπου και παρέλαβε το παιδί.
Πηγή: flashnews
Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr