Τέμπη: Η Ελπίδα αύριο θα έπαιρνε πτυχίο - Συγκινούν τα λόγια του συντετριμμένου πατέρα της

Τέμπη: Η Ελπίδα αύριο θα έπαιρνε πτυχίο - Συγκινούν τα λόγια του συντετριμμένου πατέρα της
Η 28χρονη Ελπίδα, ένα από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, αύριο θα έπαιρνε το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική του Αριστοτελείου

Ο χρόνος σταμάτησε για την οικογένεια της 28χρονης Ελπίδας όταν συνέβη η τραγωδία στα Τέμπη. Η άτυχη φοιτήτρια είναι ένα από 57 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων. 

Αν δεν είχε συμβεί η τραγωδία, η Ελπίδα θα ετοιμαζόταν να αποφοιτήσει και να λάβει το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην τελετή που θα λάβει χώρα αύριο, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Ο χαροκαμένος μπαμπάς της ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή του για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τη γραμματεία της Σχολής, προκειμένου να παρευρεθεί κάποιος από την οικογένειά της για να παραλάβει το πτυχίο της άτυχης Ελπίδας.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά  «Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό» 

Αναλυτικά η ανάρτηση του πατέρα της 28χρονης

«Μου τηλεφώνησαν από την Γραμματεία της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ για να μου γνωστοποιήσουν ότι την προσεχή Δευτέρα στις 4/12/23 θα γίνει η τελετή απονομής πτυχίων και αν μπορεί να παραβρεθεί κάποιος να παραλάβει το πτυχίο της Ελπίδας. Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό. Δεν θα πάμε με την γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυό μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές».

 
Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2023 - 21:51

Οι ειδήσεις τώρα