Dikaiologitika News | Ειδήσεις
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Κοινωνία
  • Παιδεία
  • Θέσεις Εργασίας
  • Εργασιακά
  • Ασφάλιση
  • Υγεία
  • Αγροτικά
  • Διεθνή
  • Γνώμες
  • Επιχειρήσεις
  • Αυτοδιοίκηση
  • Όλες οι Ειδήσεις
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    Dikaiologitika News | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τι λέει η Huawei για τον αποκλεισμό της από την Google

    Newsroom
    Newsroom
    20/05/2019 - 14:10
    20/05/2019 - 14:10
    20/05/2019 - 14:10
    Τι λέει η Huawei για τον αποκλεισμό της από την Google

    Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει να προσφέρει αναβαθμίσεις ασφάλειας και υπηρεσίες για τα smartphones και τα tablets της αφού αποκλείστηκε από τις μελλοντικές αναβαθμίσεις της Google στο λειτουργικό της σύστημα Android.

    Ωστόσο η εταιρία δεν διευκρίνισε τι θα συμβεί με τα τηλέφωνα που θα πουλήσει στο μέλλον, που είναι απίθανο να έχουν πρόσβαση στις δημοφιλείς υπηρεσίες της Google όπως το gmail, το YouTube και το Chrome εκτός κι αν εξασφαλίσει ειδική άδεια.

    «Η Huawei θα συνεχίσει να προσφέρει αναβαθμίσεις ασφαλείας και υπηρεσίες after-sales σε όλα τα υφιστάμενα προϊόντα smartphone και tablet Huawei και Honor, καλύπτοντας αυτά που έχουν πουληθεί και που είναι παγκοσμίως σε στοκ», ανέφερε εκπρόσωπος της Huawei σε email.

    «Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα ασφαλές και βιώσιμο λειτουργικό οικοσύστημα, προκειμένου να παράσχουμε την καλύτερη εμπειρία για όλους τους χρήστες παγκοσμίως», ανέφερε η Huawei, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία κατασκευής smartphones μετά τη Samsung και στοχεύει στην πρώτη θέση.

    Οι συσκευές της Huawei στην κινεζική αγορά της δεν έχουν εφαρμογές Google, αλλά η κίνηση αυτή θα πλήξει σημαντικά τη δημοτικότητα της εταιρίας σε καταναλωτές εκτός Κίνας.

    Σχεδόν το ήμισυ των 208 εκατ. τηλεφώνων Huawei που διατέθηκαν στην αγορά το 2018 πήγαν εκτός της ηπειρωτικής Κίνας και η Ευρώπη είναι η σημαντικότερη αγορά του εξωτερικού, όπου οι συσκευές της κατέχουν αυτή τη στιγμή μερίδιο αγοράς 29%, σύμφωνα με την εταιρία τεχνολογικών ερευνών IDC.

    Η Google ανακοίνωσε ότι θα θέσει σε εφαρμογή περιορισμούς στις αναβαθμίσεις Android για τη Huawei αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσέθεσε την Πέμπτη την κινεζική εταιρία σε ‘μαύρη λίστα’, γεγονός που θα καταστήσει δύσκολες για την εταιρία τις συναλλαγές με εταίρους στις ΗΠΑ. «Συμμορφωνόμαστε με το διάταγμα και εξετάζουμε τις επιπτώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Google.



    image1

    Kοινωνικό μέρισμα: Κλειδώνει για 4 κατηγορίες δικαιούχων

    image2

    Ελένη Φουρέιρα : Σύννεφα στη σχέση της με τον Μποτία;

    image3

    Προσλήψεις σε μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα - Αιτήσεις και δικαιολογητικά

    image4

    ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα «άγγιξε» το τέλειο κοουτσάρισμα

    image5

    Ευρωπαίος σκηνοθέτης της χρονιάς ο Λάνθιμος

    image6

    Επικουρικές συντάξεις: Αυξήσεις για 460.000 συνταξιούχους από 1/1/2020

    Κατηγορία Διεθνή
    Ειδήσεις ανα Tag:
    • HUAWEI
    • GOOGLE
    • ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
    • κινητά
    • GMAIL
    Dikaiologitika News | Ειδήσεις MEMBER OF Μέλος της ΕΝΕΔ MEMBER OF Μέλος του Online Media
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • About Us
    • Διαφήμιση
    FORUM

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση
    του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
    χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

    Copyright © 2011 - 2019 Dikaiologitika News. All rights reserved.
    Powered by Centiva
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Θέσεις Εργασίας
    • Εργασιακά
    • Ασφάλιση
    • Υγεία
    • Αγροτικά
    • Διεθνή
    • Γνώμες
    • Επιχειρήσεις
    • Αυτοδιοίκηση
    • Όλες οι Ειδήσεις