Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για τη δολοφονία του 31χρονου πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, συνελήφθη ο 29χρονος Λόρενς Ντόριτι (Lawrence Dority), ο οποίος κατηγορείται από τις Αρχές για φόνο πρώτου βαθμού.
Ο Ντόριτι βρισκόταν ακόμη στον τόπο του εγκλήματος όταν έφτασε η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας, ενώ ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς πριν συλληφθεί.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του Αντριαν Πέιν.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία του Άντριαν Πέιν:
«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ.
Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς.
Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».
{https://twitter.com/fox35orlando/status/1523722996028002308}