Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr
Με τη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δίνεται απαλλαγή στο πτητικό και το καταδυτικό επίδομα από κάθε φόρο, όπως είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός κατά την τελετή παραλαβής των Rafale.
Η ΠΝΠ θα περιλαμβάνει την «απαλλαγή επιδόματος επικίνδυνης εργασίας με τη μορφή πτητικού επιδόματος και λοιπών αντίστοιχων επιδομάτων, καθώς και ειδικής αποζημίωσης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και πληρωμάτων ασθενοφόρων Ε.Κ.Α.Β. για αεροδιακομιδές κατά ποσοστό 100% από τον φόρο εισοδήματος».
Το μέτρο αφορά:
Ισχύει, τέλος, και για τις αποζημιώσεις των στελεχών που παρέχουν ιατρική βοήθεια με αεροπορικά μέσα.
«Επένδυση στην άμυνα σημαίνει επένδυση στους ανθρώπους που την υπηρετούν», είχε αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τανάγρα.
«Για αυτό και σήμερα από εδώ από την Τανάγρα θέλω να ανακοινώσω μία σοβαρή ανταπόδοση της πατρίδας μας στο μεγάλο έργο που υπηρετούν. Στο εξής τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα που αφορούν πτήσεις, επιχειρήσεις αλεξιπτωτιστών, τις επιχειρήσεις των υποβρυχίων μας, τις υποβρύχιες καταστροφές και την ναρκαλιεία, απαλλάσσονται από κάθε φόρο».
Ακολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Dikaiologitika.gr