Dikaiologitika.gr | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Θέσεις Εργασίας
    • Εργασιακά
    • Ασφάλιση
    • Υγεία
    • Life
    • Διεθνή
    • Αγροτικά
    • Αθλητισμός
    • Απόψεις
    • Auto - Moto
    • Αυτοδιοίκηση
    • Επιστήμη
    • Επιχειρήσεις
    • Όλες οι Ειδήσεις

Social

Dnews

  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DNEWS
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Θέσεις Εργασίας
    • Εργασιακά
    • Ασφάλιση
    • Υγεία
    • Life
    • Διεθνή
    • Αγροτικά
    • Αθλητισμός
    • Απόψεις
    • Auto - Moto
    • Αυτοδιοίκηση
    • Επιστήμη
    • Επιχειρήσεις
    • Όλες οι Ειδήσεις

Οικονομία

Fuel Pass 2: Ξεκίνησαν οι πιστώσεις, πότε θα δείτε τα χρήματα - Αυτοί θα λάβουν 100 ευρώ

Fuel Pass 2: Ξεκίνησαν οι πιστώσεις, πότε θα δείτε τα χρήματα - Αυτοί θα λάβουν 100 ευρώ
Newsroom Newsroom
Οικονομία
06/08 / 2022 09:17
Μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα στο vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2.

Ανοιχτή για όλους, ανεξαρτήτως ΑΦΜ, είναι η πλέον η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων Fuel Pass 2, ενώ έχουν ήδη αρχίσει οι καταβολές των χρημάτων.

Υπενθυμίζεται πως οι δικαιούχοι υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στο vouchers.gov.gr, με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet / myaade).

Οι δικαιούχοι λαμβάνουν τα χρήματα τους εντός τριών ημέρων από την υποβολή της αίτησης, είτε στη μορφή άυλης ψηφιακής κάρτας - εφόσον βέβαια διαθέτουν smartphone με NFC - είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις αποστέλλονται στις τράπεζες το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας και η πίστωση του Fuel Pass 2 γίνεται εντός ολίγων ημερών, συνήθως τριών, από την ημερομηνία επιτυχούς παραλαβής και επεξεργασίας της αίτησης από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής σας.

Αυτά είνα τα ποσά της ενίσχυσης - Ποιοι δικαιούνται μεγαλύτερα ποσά

Η ενίσχυση για το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2022 ανέρχεται σε:

  • 100 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 85 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • 80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 65 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • 70 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών – μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 55 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • 60 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται στα 45 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ TAG

  • FUEL PASS 2
  • ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
  • ΚΑΥΣΙΜΑ
  • ΒΕΝΖΙΝΗ
  • ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχετικά Άρθρα

Fuel pass 2: Αγνοήθηκε το έξτρα μπόνους από τους δικαιούχους, η εξήγηση και το «φως» για νέα μέτρα Fuel pass 2: Αγνοήθηκε το έξτρα μπόνους από τους δικαιούχους, η εξήγηση και το «φως» για νέα μέτρα
Βενζινοπώλες για νοθεία καυσίμων: Πολλοί και ίσως μη ανιχνεύσιμοι οι διαλύτες,τι ζημιές προκαλούν Βενζινοπώλες για νοθεία καυσίμων: Πολλοί και ίσως μη ανιχνεύσιμοι οι διαλύτες,τι ζημιές προκαλούν
Σημάδια που «μαρτυρούν» πως έβαλες νοθευμένη βενζίνη Σημάδια που «μαρτυρούν» πως έβαλες νοθευμένη βενζίνη
Fuel Pass 2: Πότε μπαίνει τέλος στις αιτήσεις στο vouchers.gov.gr Fuel Pass 2: Πότε μπαίνει τέλος στις αιτήσεις στο vouchers.gov.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

Mamma Mia: Η ελληνική παραλία όπου γυρίστηκε το χορευτικό «Dancing Queen»
08.16.2022 | 09:03

Mamma Mia: Η ελληνική παραλία όπου γυρίστηκε το χορευτικό «Dancing Queen»

Κλοπές αυτοκινήτων: Ιδού το… αγαπημένο τους στην Ελλάδα
08.16.2022 | 08:38

Κλοπές αυτοκινήτων: Ιδού το… αγαπημένο τους στην Ελλάδα

Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους
08.16.2022 | 08:18

Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους

Η Επικαιρότητα Τώρα

  • Μειώνονται μεν τα κρούσματα αλλά... πέντε δημοφιλή νησιά συνεχίζουν να «βράζουν» από κορονοϊό Υγεία | 16/08/2022 - 16:20 Μειώνονται μεν τα κρούσματα αλλά... πέντε δημοφιλή νησιά συνεχίζουν να «βράζουν» από κορονοϊό
  • Αποκάλυψη από μια από τους 38 πρόσφυγες του Έβρου: Οι Τούρκοι μας χώρισαν και μας έριξαν σε ελληνικό νησί (βίντεο) Διεθνή | 16/08/2022 - 21:04 Αποκάλυψη από μια από τους 38 πρόσφυγες του Έβρου: Οι Τούρκοι μας χώρισαν και μας έριξαν σε ελληνικό νησί (βίντεο)
  • Το παρασκήνιο με τους 38 μετανάστες που διασώθηκαν στον Έβρο - Τι λένε κύκλοι της ΕΛΑΣ Κοινωνία | 16/08/2022 - 16:36 Το παρασκήνιο με τους 38 μετανάστες που διασώθηκαν στον Έβρο - Τι λένε κύκλοι της ΕΛΑΣ
  • Κατέθεσε ο Κουκάκης για παρακολουθήσεις: «Η Δικαιοσύνη κινείται αργά, δεν είμαι ο μόνος που παρακολουθούσαν» Κοινωνία | 16/08/2022 - 18:00 Κατέθεσε ο Κουκάκης για παρακολουθήσεις: «Η Δικαιοσύνη κινείται αργά, δεν είμαι ο μόνος που παρακολουθούσαν»
  • Η Gazprom απειλεί να χρεοκοπήσει τους Ευρωπαίους κερδοσκοπώντας με το φυσικό αέριο Οικονομία | 16/08/2022 - 16:32 Η Gazprom απειλεί να χρεοκοπήσει τους Ευρωπαίους κερδοσκοπώντας με το φυσικό αέριο
  • Από ερωτικά ραντεβού με άντρες και από αγοραπωλησίες ακινήτων είναι το 1,5 εκ. ευρώ που είχε ο παίκτης ριάλιτι (βίντεο) Κοινωνία | 16/08/2022 - 21:48 Από ερωτικά ραντεβού με άντρες και από αγοραπωλησίες ακινήτων είναι το 1,5 εκ. ευρώ που είχε ο παίκτης ριάλιτι (βίντεο)
  • Αρπαγή και ξυλοδαρμός 16χρονης στην Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα της, «απειλούν ότι θα με σφάξουν» (βίντεο) Κοινωνία | 16/08/2022 - 21:23 Αρπαγή και ξυλοδαρμός 16χρονης στην Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα της, «απειλούν ότι θα με σφάξουν» (βίντεο)
  • Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 65χρονο για τη μεγάλη φωτιά στη Θάσο Κοινωνία | 16/08/2022 - 22:18 Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 65χρονο για τη μεγάλη φωτιά στη Θάσο
  • «Καίει» το φαβορί για την πρωθυπουργία της Βρετανίας ηχητικό του Guardian: Λέει τους Βρετανούς τεμπέληδες Διεθνή | 16/08/2022 - 23:34 «Καίει» το φαβορί για την πρωθυπουργία της Βρετανίας ηχητικό του Guardian: Λέει τους Βρετανούς τεμπέληδες
  • Βάρκιζα: Έκλεψαν εξωλέμβια μηχανή από σκάφος ναυαγοσώστριας την ώρα που έδινε πρώτες βοήθειες (βίντεο) Κοινωνία | 16/08/2022 - 22:46 Βάρκιζα: Έκλεψαν εξωλέμβια μηχανή από σκάφος ναυαγοσώστριας την ώρα που έδινε πρώτες βοήθειες (βίντεο)
  • Το υπόμνημα του 34χρονου παίκτη ριάλιτι: «Το περασμένο Σάββατο ήμουν σε πλήρη σύγχυση», τι λέει για το 1,5 εκ. ευρώ (βίντεο) Κοινωνία | 16/08/2022 - 17:22 Το υπόμνημα του 34χρονου παίκτη ριάλιτι: «Το περασμένο Σάββατο ήμουν σε πλήρη σύγχυση», τι λέει για το 1,5 εκ. ευρώ (βίντεο)
  • Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο πρώην σύζυγος της 49χρονης για την επίθεση με το καυστικό υγρό Κοινωνία | 16/08/2022 - 16:04 Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο πρώην σύζυγος της 49χρονης για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Ροή Ειδήσεων

  • 17.08.2022 - 06:32 | Υγεία
    ΕΟΔΥ: Δωρεάν rapid test σήμερα Τετάρτη σε 150 σημεία
  • 17.08.2022 - 06:19 | Υγεία
    Τι να κάνετε για μην «χάσετε» τον ύπνο σας λόγω... καύσωνα
  • 17.08.2022 - 05:00 | Διεθνή
    Φινλανδία: Η χώρα θα περιορίσει σημαντικά τις άδειες εισόδου που χορηγεί σε Ρώσους
  • 17.08.2022 - 04:07 | Υγεία
    Γιατί είναι επικίνδυνο το να πίνεις αλκοόλ στην παραλία και... κάτω από τον ήλιο
  • 17.08.2022 - 03:09 | Υγεία
    Ποια είναι τα συμπτώματα μετά το τσίμπημα σκορπιού -Οδηγίες αντιμετώπισης

News4Health

Πρώτες βοήθειες για το τσίμπημα σκορπιού

Πρώτες βοήθειες για το τσίμπημα σκορπιού

5 tips επιβίωσης για να μην πάρουμε κιλά στις διακοπές

5 tips επιβίωσης για να μην πάρουμε κιλά στις διακοπές

Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο: Ποιους πλήττει συχνότερα και τα συμπτώματα για να προσέξεις

Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο: Ποιους πλήττει συχνότερα και τα συμπτώματα για να προσέξεις

  • Dnews on Viber Explore
  • Dnews on Google News
  • Dnews Notifications
Dikaiologitika.gr | ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DNEWS
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε μας

Τα νέα του Dnews στο e-mail σας

Copyright © 2011 - 2022 OpinionPost S.A. All rights reserved.
Designed by Andko Digital / Developed by Nuevvo