Πληροφορίες για νέο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών το απόγευμα

Πληροφορίες για νέο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών το απόγευμα
Αμέσως μετά τη συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην χώρα όπου αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, πιθανότατα άτυπη και χωρίς τη συμμετοχή του Προκόπη Παυλόπουλου.
Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη από χθες το απόγευμα έχει εκφραστεί η πρόθεση των κομμάτων να καθίσουν ξανά στο τραπέζι, κυρίως όπως λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για λόγους ενημέρωσης καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και από την ευρωπαϊκή πλευρά υπάρχει μια κλιμάκωση.
Στο σύνολό τους οι αρχηγοί των κομμάτων ξεκαθάρισαν ότι την ευθύνη του χειρισμού έχει ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση.
Δεν αποκλείεται πάντως εκτός απ' τη σημερινή σύγκλιση να υπάρξει και νέα, πιθανότατα αύριο, με επίσημο χαρακτήρα και στόχο να σταλεί εκ νέου το μήνυμα της συναίνεσης στην Ευρώπη
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Dikaiologitika News στο Google News
Το Dikaiologitika News και στο Viber - Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις