Συντάκτες

Σπύρος Καπράλος

Υποψήφιος Διδάκτορας στο γερμανόφωνο διεπιστημονικό και διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα Netzwerk für Politische Kommunikation (Δίκτυο για την Πολιτική Επικοινωνία).

Συντονιστής του ΠΜΣ «Θεσμοί Επικοινωνία και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση» στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας. Διδάσκει Πολιτική Επικοινωνία.

Σπούδασε Τηλεόραση και Ραδιόφωνο στο πανεπιστήμιο του Salford της Μεγάλης Βρετανίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το ίδιο πανεπιστήμιο στις Πολιτικές Επιστήμες, αλλά και τίτλο Μ.Α. στην Ποιοτική Δημοσιογραφία και τις Νέες Τεχνολογίες (με διάκριση) από το European Communication Institute (ECI), μέσω του Universität für Weiterbildung Krems της Αυστρίας. Έχει εξειδικευτεί στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων στο ΕΚΠΑ.

Μέλος της ΕΣΗΕΑ. Εργάστηκε σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο, στο δημόσιο ραδιόφωνο και στη δημόσια τηλεόραση. Το 2014 το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασιλείου Μπότση του απένειμε τιμητική διάκριση για την παρουσία του στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ από το 2016 έως το 2018 ήταν επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή. Επιπλέον, εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά και ως σύμβουλος σε θέματα τύπου και επικοινωνίας στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για Ευρωπαϊκά θέματα.

Το 2019 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ‘Συγκρούσεις και Πολιτική Επικοινωνία: η Ανατομία ενός War Room’ από τις εκδόσεις Παπαζήση.

Στο DNews αναλύει θέματα που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το μέλλον της.

https://www.linkedin.com/in/spyros-kapralos/

Σπύρος Καπράλος
Σελίδα 1 από 9

Οι ειδήσεις τώρα