Συντάκτες

Γιάννης Τσιρογιάννης

Δημοσιογράφος-Συντάκτης  Σπούδασε δημοσιογραφία σε εγκεκριμένες σχολές της πρωτεύουσας.

Το 1993 εργάζεται στην εφημερίδα «ΤΑ NEA», στο ένθετο αυτοκινήτου «AUTONEA» έως και το 1995. Από το 1995 έως το 2007 διετέλεσε συντάκτης και κατόπιν Υπεύθυνος Δοκιμών στο μηνιαίο περιοδικό «CAR AND DRIVER» του εκδοτικού ομίλου Μπόμπολα. Από τo 2008 έως και το 2010, εργάστηκε ως Υπεύθυνος ύλης στο μηνιαίο περιοδικό «Αυτοκίνητο» της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

Από το 2010 έως το καλοκαίρι του 2016 εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και στην ιστοσελίδα της, ανελλιπώς στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου. Από το 2016 μέχρι σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και στις ιστοσελίδες protothema.gr, newsauto.gr καθώς και στο μηνιαίο περιοδικό “CAR”.

Παράλληλα, συνεργάζεται ακόμη με τις ιστοσελίδες auto-internet.gr και tourismtoday.gr, όπως επίσης και με το περιοδικό “Gala”. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες «ΤΟ ΟΝΟΜΑ», «Ο Κόσμος του Επενδυτή», τις ιστοσελίδες e-go.gr, driversonly.gr, sports8.gr, e-typos.com, eleftherostypos.gr, mononews.gr, ependitislive.gr καθώς και τα περιοδικά «Αγορά Αυτοκινήτου», «Supply Chain & Logistics», «Hot Wheels» και «Present Days». Από το 2009 αποτελεί μέλος-εκλέκτορας του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα».

Γιάννης Τσιρογιάννης
Σελίδα 1 από 3

Οι ειδήσεις τώρα